STEK
 

Beste relatie,

Met veel plezier nodigt Stek jou uit voor het Webinar De Nieuwe VBER op 7 juni 2022 van 12.00 tot 13.30 uur. Vanaf 1 juni 2022 zullen de nieuwe Europese Groepsvrijstelling voor verticale overeenkomsten (VBER) en de bijbehorende richtsnoeren van kracht zijn. Nu al is duidelijk dat de nieuwe VBER enkele ingrijpende wijzigingen ten opzichte van de huidige VBER zal bevatten. Zo kunnen er striktere regels gelden voor informatie-uitwisseling tussen leveranciers en distributeurs en overeenkomsten met platformen. Daarnaast geven de nieuwe regels meer duiding over beperkingen aan online verkoop en adverteren door distributeurs, maar blijft er waarschijnlijk op belangrijke punten nog onduidelijkheid bestaan. Deze en andere relevante wijzigingen in het verticale landschap bespreken wij in een online sessie van 1,5 uur. Ons doel is dat jij na dit webinar volledig op de hoogte bent van de belangrijkste gevolgen van de nieuwe VBER voor leveranciers, platformen en distributeurs.

Het webinar is met name bedoeld voor bedrijfsjuristen die met mededingingsrechtelijke vraagstukken te maken kunnen krijgen en de voertaal is Nederlands. Aarzel niet deze uitnodiging te delen met collega’s of door te sturen naar contacten voor wie deze sessie nuttig kan zijn. Iedereen is van harte welkom.

Opgeven kan via de knop ‘meld mij aan’ hieronder. Vervolgens ontvang je per e-mail de instructies voor deelname aan het webinar. Indien je je daarna alsnog wilt afmelden of een vraag of opmerking hebt, dan kun je dat doorgeven via webinar@stek.com. Via de knop ‘reserveer in mijn agenda’ kun je het webinar ook alvast in jouw agenda reserveren.

Meld mij aan
Reserveer in mijn agenda
 

Hartelijke groet,
Namens het Stek Competition Team,

Mattijs Baneke en Ruben Elkerbout

 
 

Mattijs Baneke

T +31 20 530 52 46
M +31 6 229 496 21
E mattijs.baneke@stek.com

download v-card
LinkedIn profile

 
 

Ruben Elkerbout

T +31 20 530 52 25
M +31 6 129 701 09
E ruben.elkerbout@stek.com

download v-card
LinkedIn profile